Excellent Bid biedt ondersteuning voor bid management en bid support. Dit doen wij met behulp van professionals die gebruik maken van dezelfde processen en templates en onze kernwaarden onderschrijven.  Dit is wat wij doen.

Bid management

Onze bid managers ondersteunen u in het uitbrengen van uw aanbieding. De focus ligt daarbij altijd op kwaliteit en ontzorgen.

Het uitdagen van uw (technische) team zorgt ervoor dat wij gezamenlijk de hoogst mogelijke kwaliteit bereiken. Tijdens het samenstellen van uw aanbieding stellen wij een bid-book samen met daarin de risico’s, aannames, kwesties en afhankelijkheden.

Voor iedere aanbieding maken wij een afgeschermde omgeving aan op onze speciaal daarvoor ingerichte website waar uw team – eventueel aangevuld met externen – en onze bid manager optimaal kunnen samen werken.

Social networking, file sharing en project management ontmoeten elkaar!

Wat precies?

Hieronder ziet u wat afbeeldingen van de omgeving die wij gebruiken bij het begeleiden van uw aanbieding. Gebruikt u dit liever binnen uw eigen omgeving, kijk dan bij onze partner Excellent Team.

Informatie, proces en communicatie in één en toegankelijk via Internet browser, Windows App, Android en iOS.

Bid support

Bid support ondersteunt uw team en/of onze bid manager met administratieve taken, zoals:

  • maken van afspraken en planning
  • single point of contact
  • ondersteuning bij het aanleveren van uw aanbieding (online / CD / print)
  • up-to-date houden van het kostenoverzicht

Onze bid supporters kunnen daarnaast geheel zelfstandig optreden als bid managers voor kleinere aanbiedingen, of juist samenwerken met onze bid managers voor de grotere aanbiedingen.

Dit noemen wij flexibiliteit!