Bij Excellent Bid zijn wij ervan overtuigd uw aanbieding een grotere kans van slagen te geven door uw eigen team uit te dagen zichzelf te overtreffen en tegelijk te ontzorgen met het plannen en begeleiden van het proces. Dit is waarom wij bestaan.

Laat u inspireren door Simon Sinek via de Vimeo link hieronder en u begrijpt waarom wij u niet slechts ontzorgen met het maken van uw aanbieding, maar willen begrijpen waarom u succesvol bent en hoe wij daaraan kunnen bijdragen door de juiste vragen te stellen over wat u aan gaat bieden.

Play Video

Rotterdam, de stad van no-nonsense mentaliteit, hard werken en soms een tikkeltje brutaal.

Wij herkennen ons hierin en zullen door een combinatie van hard werken en de juiste (soms brutale) vragen te stellen uw aanbieding de groots mogelijke kans van slagen geven.

Tot slot geloven wij in evenwicht. Iedere aanbieding is immers een evenwicht van kans versus risico, van opbrengst versus verlies en van kwaliteit versus trivialiteit.

Wees creatief zonder de balans te verstoren, wij helpen u daarbij. Lees hier hoe wij dat doen of meldt u aan de discussieer mee.